Projectes

biblioteca

Biblioteca

L’AMPA aposta pel foment de la lectura, donant així suport a l’Escola amb aquesta iniciativa. Comprem llibres i contractem una persona que  s’encarrega de la seva gestió en coordinació amb l’Escola.

La Iolanda, que per a qui no la conegui, és la “bibliotecària”, ens ha demanat que fem saber a tots els pares de l’escola que si volen, aquells llibres (de lectura) que tinguin per casa, que ja hagin llegit, i que ja no en facin res, tret d’ocupar lloc, al prestatge de la Biblioteca del Turonet serien molt ben rebuts.
Sintetitzant, des de la Biblioteca estarien encantats de rebre les donacions de les famílies, dels llibres de lectura que ja no utilitzin.

Per a més informació sobre funcionament, horaris i préstec consulteu el Bloc de la Biblioteca: http://blocs.xtec.cat/agarri2/

 

llibres4

Socialització de Llibres

El projecte de socialització dels llibres de text de l’Escola “El Turonet” es basa en la idea d’aprofitar aquest material tan car d’un curs a un altre, amb dos objectius: per una banda, el de reduir les factures que cada setembre han d’assumir totes les famílies, i per altra banda, el de fer conscients als nens i nenes de com cal tractar els llibres.

Més informació

 

hort2016

Hort

Per a més informació consulteu el Bloc de l’Hort: http://blocs.xtec.cat/hortetdelturonet/

 

sam-sam

SamSam

El Turonet participa en el projecte d’agermanament amb l’escola SAM SAM, ubicada al Senegal.

Per oferir vos una petita imatge de la situació de l’escola, transcrivim un extracte del document resum de la visita realitzada a l’escola:

L’escola està situada a un barri de Dakar que es diu Sam Sam 3, un dels barris més pobres de Dakar. Els carrers són de terra polsegosa amb deixalles descontrolades i excrements que hi dipositen les persones que a casa seva no tenen els serveis mínims. A les èpoques de pluja els carrers i les cases queden inundades i encara es fa més difícil controlar les infeccions..”

Properament Més informació

 

logo-escola-verda

Escola Verda

El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Per a més informació consulteu el bloc: http://blocs.xtec.cat/escolaverdaturonet/