Projectes

 

 

Biblioteca

L’AMPA aposta pel foment de la lectura, donant així suport a l’Escola amb aquesta iniciativa. Comprem llibres i contractem una persona que  s’encarrega de la seva gestió en coordinació amb l’Escola.

La “bibliotecària”, ens ha demanat que fem saber a totes les famílies de l’escola que, acceptem donacions de llibres de lectura que ja no llegiu, però que es conserven en bon estat i es poden aprofitar.


Per a més informació sobre funcionament, horaris i préstec consulteu el Bloc de la Biblioteca: http://blocs.xtec.cat/agarri2/

 

 

Socialització de Llibres

El projecte de socialització dels llibres de text de l’Escola “El Turonet” es basa en la idea d’aprofitar aquest material tan car, d’un curs a un altre, amb dos objectius: per una banda, el de reduir les factures que cada setembre han d’assumir totes les famílies, i per altra banda, el de fer conscients els nens i nenes de com cal tractar els llibres.

Més informació

 

 

Hort

Per a més informació consulteu el Bloc de l’Hort: http://blocs.xtec.cat/hortetdelturonet/

 

 

SamSam

El Turonet participa en un projecte d’agermanament amb l’escola SAM SAM, ubicada en un dels barris més pobres de Dakar, al Senegal.

Més informació

 

 

Escola Verda

El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Per a més informació consulteu el bloc: http://blocs.xtec.cat/escolaverdaturonet/

 

Comments are closed.