Què és l’AFA?

L’AFA és una associació que agrupa les famílies dels i les alumnes de l’escola El Turonet, des d’on podem posar el nostre granet de sorra per participar en el funcionament del centre.

Des de l’AFA promovem iniciatives que afecten directament els nostres fills i filles, intentem col.laborar al màxim amb l’escola i les seves necessitats, i hi aportem les nostres pròpies idees.

L’AFA i el centre treballem junts per oferir una escolaritat el més rica i plena possible, en tots els sentits, als nostres fills i filles.

Si us animeu a participar-hi, hi trobareu famílies amb ganes d’implicar-nos i col.laborar, que gaudim d’aquesta complicitat de connectar amb un interès comú.

(infograma)

Com funcionem

M’HAG D’APUNTAR A L’ AFA?

 
Per poder gaudir de quasevol dels serveis que ofereix l’AFA (servei d’acollida, menjador, extra-escolars…), has de fer-te’n soci amb l’abonament anual de 40 €*.

Recorda que, quan col.labores amb l’AFA, tot el que es recapta és en benefici dels nostres fills i filles; i que les persones que ho fan possible, ho fan de forma totalment desinteressada.

A l’AFA s’hi pot participar de moltes maneres: col·laborant-hi de forma continuada o puntualment, aportant-hi recursos econòmics o treball personal.

*Aquest import s’abona per família amb un/a fill/a. En el cas d’un/a segon/a fill/a únicament es sumaran 5 € i així progressivament, en funció del nombre de fills/es.

Comments are closed.