Què és l’AFA?

Què és l’AFA?

L’AFA és l’associació que agrupa les famílies dels i les alumnes de l’escola El Turonet, des d’on podem posar el nostre granet de sorra per participar en el funcionament del centre.

Des de l’AFA promovem iniciatives que afecten directament els nostres fills i filles, intentem col.laborar al màxim amb l’escola i les seves necessitats, oferim serveis educatius i escolars complementaris, i aportem les nostres pròpies idees.

Si us animeu a participar-hi, hi trobareu famílies amb ganes d’implicar-nos i col.laborar, que gaudim d’aquesta complicitat de connectar amb un interès comú.

(infograma)

Per què és important participar-hi?

Per poder gaudir de quasevol dels serveis que ofereix l’AFA (servei d’acollida, de menjador, activitats extra-escolars…) has de fer-te’n soci amb l’abonament anual de 40 €*.

Recorda que, quan col.labores amb l’AFA, tot el que es recapta és en benefici dels nostres fills i filles; i que les persones que ho fan possible, ho fan de forma voluntària i totalment desinteressada.

A l’AFA s’hi pot participar de moltes maneres: col·laborant-hi de manera continuada, participant-hi puntualment, aportant-hi recursos econòmics, dedicant-hi treball personal…  El que s’adapti millor a cada família i en cada moment.

*Aquest import s’abona per família amb un/a fill/a. En el cas d’un/a segon/a fill/a únicament es sumaran 5 € i així progressivament, en funció del nombre de fills/es.

Comments are closed.